Complete muntenverzameling

U wilt uw complete gouden muntenverzameling verkopen? Dan bent u bij Goldrush precies aan het juiste adres. Misschien heeft u jarenlang gespaard en is nu het moment aangebroken dat u stopt met uw verzameling. U begrijpt dat dit u heel veel geld op gaat leveren. Misschien wilt u dat gebruiken voor de aanschaf van het een en ander. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom mensen hun complete muntenverzameling verkopen. U bent bij ons in ieder geval precies op de goede plek, want bij ons profiteert u van de beste prijs.

Op een veilig adres uw complete muntenverzameling verkopen

Zeker als het gaat om een complete muntenverzameling, is het belangrijk dat er op een veilige en vertrouwde wijze wordt getaxeerd. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van uw munten. Wij begrijpen dat u deze verzameling met zorg bij elkaar hebt gespaard. Of wellicht ontving u de muntenverzameling van iemand anders. Bent u ook nog benieuwd naar de oorsprong van de munten? Onze vakkundige medewerkers verstaan hun vak als geen ander. Dit komt bij Goldrush dus helemaal goed.

Afspraak maken voor verkoop van complete gouden muntenverzameling

Als u uw complete muntenverzameling wilt verkopen bij ons in Uden, dan is het nodig om eerst een afspraak te maken. Ons kantoor is namelijk alleen op afspraak geopend. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bellen of mailen. De contactgegevens staan duidelijk vermeld op onze website. Het is nodig dat u minimaal 18 jaar oud bent en we vragen tijdens de afspraak ook om een legitimatiebewijs. Aarzel niet langer, maar kom met uw complete muntenverzameling naar ons in Brabant. Bij ons staat de klant centraal en een goede prijs is absoluut verzekerd.