Gouden munten verkopen

Als u gouden munten wilt verkopen, dan moet u bij Goldrush zijn. Bij ons kunt u deze munten inruilen voor euro’s. Het inkopen van gouden munten is ons op het lijf geschreven. Wij zijn op dit terrein absoluut een specialist. Wij taxeren de munten en betalen u uit in contant geld. We vragen wel van u of u tijdens de afspraak bij ons op kantoor uw legitimatie mee wilt nemen. Ook gaan we er vanuit dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Voor gouden munten verkoop naar Uden

Waarom zou u uw gouden munten verkopen bij Goldrush? Het inkopen van deze munten is onze expertise. Wij zijn ervan overtuigd dat dit een vak apart is. Wij hebben inmiddels jarenlang ervaring met het taxeren en inkopen van gouden munten. Bij ons ontvangt u gegarandeerd een topprijs. Wellicht heeft u de gouden munten al een lange tijd in huis. Misschien kreeg u ze van iemand uit uw voorgeslacht. U twijfelt of u ze bewaart of dat u ze toch niet beter kunt verkopen. Wellicht heeft u zelf geen idee van de waarde en bent u daar heel nieuwsgierig naar. Dat kunnen wij goed begrijpen. Het kan helpen om alvast een kijkje te nemen bij de munten die u vindt op onze website. Daar ziet u een duidelijk overzicht van een heel aantal verschillende munten. Denk hierbij onder meer aan buitenlandse munten, historische munten en Gouden tientjes.

Gouden munten verkoop

Heeft u puntgave exemplaren of zijn uw gouden munten beschadigd? In beide gevallen staan wij graag voor u klaar. U keek in ons overzicht en zag niet direct de munt die u in uw bezit heeft? Toch kunt u uw gouden munten verkopen aan Goldrush. Wij nemen zowel gave als beschadigde munten van u over. Het is het handigst als u binnenkort even bij ons langskomt. U bent van harte welkom. Het is wel belangrijk om hiervoor een afspraak met ons te maken. Bel of mail ons en we plannen direct een afspraak met u in. Bij ons verkoopt u de gouden munten voor de beste prijs.