Gouden munten

Gouden munten zijn er in diverse soorten en maten. Er bestaan historische munten, gave gouden munten, Nederlandse gouden munten en buitenlandse gouden munten. De inkoop van gouden munten is een vak. Ons vak. Wij nemen diverse soorten gouden munten graag van u over. Wilt u een idee krijgen van de mogelijkheden? Op deze website ziet u een duidelijk overzicht van de verschillende soorten munten.

 

Platina munten

In dit overzicht treft u een selectie aan van munten die we van particulieren en bedrijven aanschaffen. Zo krijgt u een goede indruk van de eventuele waarde van uw gouden, zilveren of platina munten. Meer weten over de inkoop van gouden munten? Bel of mail voor het maken van een afspraak. Wij vertellen u graag alles over de waarde van uw specifieke munten. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van sieraden, sloopgoud en andere vormen van edelmetaal.

 

Gouden munten kunt u inruilen voor euro’s. De inkoop van gouden munten is één van de expertises van Goldrush. Wij taxeren uw gouden munten en betalen in contant geld uit.