Goudstaaf

Als u goudstaven wilt verkopen, dan bent u bij Goldrush precies op de goede plek. Wij zijn er voor zowel bedrijven als particulieren. Ook u bent van harte welkom in onze winkel. U kunt verschillende redenen hebben voor het bezitten van goudstaven. We zien nogal eens dat mensen deze staven aangeschaft hebben als beleggingsobject. Uiteraard is dat niet de enige reden. U heeft ook een of meerdere goudstaven? Toch denkt u dat het nu een goed moment is om deze te verkopen? Dan raden wij u aan om een afspraak te maken. Wij taxeren op een ervaren en betrouwbare wijze. Voor goudstaven verkopen moet u bij Goldrush zijn.

Uw goudstaaf verkopen

Wij taxeren uw goudstaaf op een betrouwbare wijze. Wij hebben meer dan genoeg kennis en ervaring om de goudstaven exact op waarde te schatten. Op onze deskundige taxatie kunt u met een gerust hart vertrouwen. Komt u bij ons met uw goudstaven, dan ontvangt u gegarandeerd een topprijs. Wij zijn niet alleen uw ideale partner voor de verkoop van goudstaven. Wij zijn ook het ideale adres voor verschillende soorten edelmetaal. Als u meer wilt weten over onze kennis en ervaring en over de producten die wij inkopen, lees dan snel verder op onze website. Natuurlijk mag u ons ook bellen. Dan spreekt u direct een medewerker met verstand van zaken. Het is zeker ook mogelijk om ons een e-mail te sturen. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons terug. Wij zijn u graag van dienst.

Goudstaven verkopen voor een topprijs

U wilt uw goudstaaf verkopen en direct contant geld ontvangen? Bij ons is dat in de meeste gevallen mogelijk. Uw goudstaven worden dan ingewisseld voor klinkende euro’s. Wij zijn gevestigd in het Brabantse Uden. U bent daar meer dan welkom. Het is wel noodzakelijk om een afspraak te maken. Anders komt u voor een gesloten deur. Wij zijn namelijk alleen op afspraak geopend. Bel of mail ons en we maken meteen een afspraak.