Munten inkoop

Voor de inkoop van oude munten moet u bij Goldrush zijn. Bent u ook een van de personen die nog een hele voorraad zilveren guldens hebt liggen? U denkt misschien nog weleens terug aan de tijd dat u deze munten gewoon in uw portemonnee had. U nam ze mee naar de winkel en u betaalde ermee. Mooi waren deze munten. Maar wat moet u er nu mee? Steeds maar bewaren of toch verkopen? U kunt natuurlijk altijd een selectie maken en een gedeelte verkopen. Bij ons krijgt u euro’s terug voor deze zilveren munten.

Voor inkoop zilveren munten naar Uden

Als het gaat om munten inkoop, dan bent u bij ons kantoor in het Brabantse Uden aan het juiste adres. Goldrush is er zeker niet alleen voor de inkoop van goud. Dat zou u in eerste instantie kunnen vermoeden wanneer u onze naam ziet staan. Toch is dat zeker niet het geval. Wij zijn expert als het gaat om de inkoop van zilver. Dagelijks nemen wij zilveren munten over van onze klanten. We zijn voor zowel bedrijven als particulieren de ideale partner. Het inkopen van zilver is echt een vak. Wij beheersen dit vak en hebben veel ervaring. Zilver is een prachtig edelmetaal. Het is in heel veel verschillende voorwerpen verwerkt. Het bekendst zijn dan natuurlijk de zilveren sieraden en de munten. Wilt u uw zilveren munten verkopen? Goldrush is alleen op afspraak geopend. Bel of mail ons en we plannen direct een afspraak voor u in.

Inkoop oude munten voor bedrijven en particulieren

Ook als particulier bent u voor de inkoop van zilveren munten bij ons aan het juiste adres. U hoeft niet bang te zijn dat die ondernemer met een enorme voorraad zilver voorrang krijgt. Elke klant profiteert bij ons van een uitstekende service. Graag stellen wij u als klant centraal. Ook als u met minder munten bij ons langskomt. Op onze site ziet u overigens een selectie van de munten die wij innemen. Staat nu uw munt er niet bij en twijfelt u? Pak de telefoon of stuur ons een e-mail. Komt u bij ons langs, neem dan uw legitimatie mee. Maak vandaag nog een afspraak.