Oud goud inkopen

Voor het inkopen van oud goud bent u bij Goldrush aan het juiste adres. In onze winkel heeft u te maken met absolute vakspecialisten. Wij hebben veel verstand van het inkopen van goud en oud goud. Dit zorgt ervoor dat wij een goede taxatie uit kunnen voeren. Uiteraard ontvangt u daardoor een eerlijke en goede prijs. U heeft heel wat oud goud in huis? Of gaat het om slechts een klein beetje edelmetaal? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u het goud wilt verkopen. Dit moment is wat dat betreft uitstekend. De laatste jaren is de prijs van oud goud flink gestegen. Als u het goud nu verkoopt, krijgt u een heel wat groter bedrag dan een aantal jaren geleden. Wij zijn al jaren een uitstekend adres als het gaat om het inkopen van oud goud. Heeft u sieraden, sloopgoud of munten liggen? Bent u benieuwd naar de waarde ervan? Wij verzekeren u dat u bij ons een topprijs ontvangt.

Contante uitbetaling bij inkopen oud goud

Het grote voordeel van de goud inkoop bij Goldrush is dat wij u meteen uitbetalen. Wij taxeren alleen op afspraak. Dus wilt u met uw goud bij ons langskomen, maak dan eerst even een afspraak. Op werkdagen bent u van harte welkom bij ons. Alleen niet op woensdag, want dan zijn we gesloten. Aarzel niet, maar bel of mail ons meteen. We staan u graag te woord. Komt u met uw oud goud in onze winkel, dan zullen onze vakspecialisten uw producten exact op waarde schatten. Wij zijn er voor zowel particulieren als bedrijven. In de meeste gevallen kiezen we voor een directe contante uitbetaling. Maak een afspraak en kom langs in het Brabantse Uden.

Oud goud inkopen kan in elke hoeveelheid

Of u nu veel of weinig goud te koop heeft, u bent welkom bij Goldrush. Misschien heeft u een eigen onderneming en gaat het om een grote partij goud. Het kan ook dat u als particulier oud goud wilt verkopen. U bent welkom bij ons. Het inkopen van goud is een vak apart. Wij zijn hierin gespecialiseerd. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de inkoop van goud. We zijn ook experts in het inkopen van platina, zilver en andere edelmetalen.