Zilver inleveren

Wilt u zilver inruilen tegen een uitstekende tegenwaarde? U kunt bij Goldrush zilver inruilen voor euro’s. Wilt u zilver inwisselen? U kunt bij ons terecht voor het inwisselen van munten, sieraden of andere voorwerpen van edelmetaal. U bent verzekerd van een topprijs voor uw edele product. Ons kantoor is alleen op afspraak geopend. In het weekend en op woensdag zijn wij gesloten, de rest van de week is een afspraak mogelijk.

 

Particulieren

Houd rekening met het feit dat legitimatie verplicht is en dat u minimaal 18 jaar moet zijn om edelmetaal bij ons te verkopen. Niet alleen particulieren zijn welkom bij Goldrush, ook bedrijven kunnen hun zilver inwisselen voor harde valuta. Heeft u nog vragen over zilver inruilen? Blijf niet zitten met uw vragen, maar stel uw vraag telefonisch of per e-mail. De medewerkers van Goldrush nemen graag de tijd voor u!

 

 

Wilt u zilver inleveren? Zilver inruilen doet u tegen een topprijs bij Goldrush. Zilver inwisselen? Maak een afspraak en vergeet uw legitimatie niet mee te nemen!