Zilver verkopen

Voor de verkoop van oud zilver bent u bij Goldrush aan het goede adres. Het is voor ons geen enkel probleem als uw zilver beschadigd is. Heeft u als particulier of als ondernemer nog heel wat zilver liggen? Zou u dat nu toch graag willen verzilveren voor euro’s? Wij zijn er voor de verkoop van zilver. Of het nu gaat om sieraden of om munten, maak een afspraak voor een deskundige taxatie. Misschien heeft u ook nog wel nostalgische gevoelens bij uw oude zilveren munten. U zou natuurlijk ook een gedeelte van uw zilver kunnen verkopen en een gedeelte bewaren. De keus is geheel aan u. In ieder geval zijn wij uw ideale partner als u zilver wilt verkopen.

Oud zilver verkopen

Voor zilver verkopen moet u bij Goldrush in Uden zijn. Onze naam zou bijna doen vermoeden dat u alleen goud bij ons kunt inleveren. Dat is echter absoluut niet het geval. Wij zijn er zeker ook voor de inkoop van zilver. Wij hebben al heel wat jaren ervaring op dit gebied. Dagelijks taxeren wij oud zilver en nieuw zilver en nemen wij dit over van klanten. Ook u bent bij ons van harte welkom.

Afspraak maken voor verkoop oud zilver

Als u aan ons uw oud zilver wilt verkopen, dan is het nodig om een afspraak te maken. Ons kantoor is namelijk alleen op afspraak geopend. Wij verzekeren u ervan dat u bij ons centraal staat. Wij houden rekening met uw wensen. Bij ons ontvangt u topprijzen voor uw zilver. U keek misschien al verder op onze website? Staat uw munt er niet tussen? Pak dan zeker even de telefoon en wij kijken het voor u na. Wij hebben op de site alleen een selectie van de munten opgenomen, dus ook met uw zilver bent u bij ons van harte welkom. Als u langskomt in onze winkel, dan is het noodzakelijk om een legitimatie mee te nemen.